Bemutatkozás

Üdvözöljük a BMW Motoros Túraklub Magyarország (BMW M.T.M.) lapjain.

Klubunk 1999 év végén alakult azzal a céllal, hogy szervezett keretet adjon a BMW motorkerékpárosoknak a közös hazai, külföldi, pár napos és több hetes sportos túrákhoz.
A Klub a Cégbíróságon bejegyzett non profit jellegű egyesület, tagja a BMW Európa Clubnak. 2000-ben elnyerte Európa legsikeresebb BMW Motoros klubja címet. 2008. szeptemberében, a Svájci Európa Találkozón Engelbergben, kategória első helyet nyert.
A tagok tulajdonában majdnem az összes BMW motorkerékpár típus megtalálható. Túráinkat úgy próbáljuk alakítani, hogy a motor fajtája ne gátoljon senkit a közös motorozásban.
Jelenleg a taglétszám 87 fő Klubtag, és 4 fő tiszteletbeli Klubtag. 2022-től további 2 fő szeretne a Klub tagja lenni.

A tagfelvétel feltételei a következők:
1. A jelentkező saját tulajdonú, vagy saját cége tulajdonában lévő BMW motorral rendelkezzen.
2. Ahhoz, hogy a jelentkező az Elnökség pozitív döntése alapján a januári közgyűlést követően a BMW Motoros Túraklub Magyarország rendes tagjává váljon, két egymást követő év Eseménynaptárából, legalább öt motoros túrán részt kell vegyen, ahol be kell tartsa a közös motorozás írott és íratlan szabályait. Itt megismerjük őt, ill. ő is eldöntheti, hogy valóban be kíván-e lépni a Klubba.
3. A leendő klubtagok és a vendégmotorosok többnapos utazás esetén, éjszakánként 2.000,- Ft-os szervezési hozzájárulást fizetnek az aktuális szállásköltségen túl.

A BMW Motoros Túraklub Magyarország adatai:
Levelezési cím: 1126. Budapest Kléh István u. 3/b.
E-mail cím: i n f o és b m w m t m . h u
Web oldal: www.bmwmtm.hu
Mobiltelefonszám: 06 30 632-3661
A Eseménynaptárban meghirdetett túrákra az indulás előtt 4 héttel lehet jelentkezni a fent megadott elérhetőségek bármelyikén. A túrán való részvételi lehetőséget egy, a túrát megelőző közös motorozás dönti el.
Eddigi, a Klub szervezésében rendezett külföldi túrák:
Erdély, Kárpátalja, Ukrajna, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Ausztria, Samnaun, Svájc, Liechtenstein, Olaszország, Livigno, Franciaország, Monaco, Németország, Benelux államok, Anglia, Skócia, Wales, Írország, Észak-Írország, Tunézia, Marokkó, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Spanyolország, Andorra, Albánia, Makedónia, Görögország, Románia, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Montenegro, Marokkó, Törökország, Korzika, Fehéroroszország, Oroszország, Kalinyingrád, Kazahsztán, Grúzia, Észtország, Litvánia, Lettország,

A vezetőség tagjai: Petrich Ákos elnök, Baka Tibor elnökhelyettes,
tagok: Czékmán Péter, Dr. Fenyvesi András, Mérő István

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!